Рапърът Йонислав Йотов, по-известен като Тото от СкандаУ“, и певицата

...
Рапърът Йонислав Йотов, по-известен като Тото от СкандаУ“, и певицата
Коментари Харесай

Тото и Кали захапаха Глория: Нямаш нито един хит!

Рапърът Йонислав Йотов, по-известен като Тото от „ СкандаУ “, и певицата Кали захапаха примата на фолка Глория , като обявиха, че тя няма нито един шлагер, написа

„ 22 албума и нито един шлагер, а кажи ми по какъв начин може такова нещо “, съобщи Тото по адрес на Глория по време на последния си подкаст в мрежата.

В същото време Кали с ехидна усмивка му отвърна: „ Е, по какъв начин някои ще ти кажат, че е цялостна с шлагери. „ Ако бях се родила река, да вземем за пример “, на което Тото дава отговор: „ Какво е това? “

Подигравката на двамата с Глория разбуни духовете в обществените мрежи и почитатели им скочиха, обявявайки ги за злобари и реализатори без образование, щом си разрешават да приказват по този начин за сътрудник. „ Точно пък той тръгнал да приказва, кой беше ти? И какъв брой са твоите шлагери? Че хората те знаят единствено от песента с аления спортен екип, дори името не й знам “, написа в коментар сърдит обожател.

Друга дама, на име Наталия Бетера отвръща на нападките на Кали с думите: „ За шлагери на Кали почтено да си кажа към този момент не се сещам. И за един дори не се сещам….! След толкоз години отвън България не се сещам дори по какъв начин изглеждаше Кали. Но моята 13-годишна щерка, макар че е от разбъркан българо-швейцарски брак, макар че е родена в Швейцария и в България си идва веднъж в годината, знае всички песни на Глория наизуст! Мисля, че това приказва задоволително коя е по-добрата изпълнителка и коя има повече шлагери “. Повечето от почитателите на фолка са безапелационни, че злобата на Кали , че в никакъв случай не е била номер 1, най- най-после се появи, колкото и да се прави, че е над нещата.

Колаж: Телеграф
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР