Рапърът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, съвсем се е

...
Рапърът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, съвсем се е
Коментари Харесай

Килата се самозабрави - иска 3000 лева за интервю

Рапърът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, напълно се е самозабравил. Изпълнителят на "Газ до дупка " желае по 3000 лв. за изявление, защото събирал бели пари за черни дни, оповестява HotArena.

"За да дам изявление, желая хонорар от 3 бона. Телевизиите популяризират дамски превръзки и хапчета за разстройство, продуцентите си вземат паричките от рекламите, пък аз би трябвало да стана в 9 сутрина, с цел да им направя рейтинга”, изяснява решението си 100 Кила.

Лошото момче на родния рап, което възпява безгрижния живот в шлагерите си, страдал от уплаха, че може още веднъж да стане безпаричен, както в гладните си детски години. И до през днешния ден Явор не обича да приказва за мизерията, в която е живяло фамилията му. Преди да стане звезда, той живеел като безпризорно дете, откакто и двамата му родители го зарязали. Музикантът бил едвам на 12, когато се налагало самичък да оцелява. Най-близките хора на циганчето били осведомени с тежката му фамилна сага, само че артистът не желал да обявява сложното си детство, с цел да не му се подиграват сътрудниците от шоубизнеса.

"Когато бях дребен стоях на табуретката у дома – една по рода си, тъй като всичките ни столове бяха разнообразни, и си мечтаех да стана рапър. Мечтаех да имам лични маратонки, само че доизносвах старите на моите по-заможни другари. Сега е елементарно татко ми да ме търси, когато имам пари и популярност. Да беше до мен в годините, в които нямах какво да хапвам. Той ми ограби детството и младостта”, пали се 100 Кила.

Явор се родил в един от крайните варненски квартали – "Аспарухово " и не криел, че във вените му тече циганска кръв. Баща му изоставил фамилията им, а майка му отпрашила да си търси шанса в Гърция. В тийнейджърските си години 100 Кила самичък се грижел за своя по-малък брат, който през днешния ден е шеф на верига магазини в морската столица. Наложило се Килата да стартира работа още като възпитаник, с цел да могат двете момчета да свързват двата края.

В осми клас бъдещата рап звезда почнал да продава сладолед, царевица и гевреци на плажа. Всеки ден по 12 часа прекарвал на жаркото слънце, а нощем работел като диджей в локалните нощни заведения. Нямал нито време, нито предпочитание да учи, по тази причина пет години повтарял десети клас. Явор обаче въобще не страдал, защото за него било най-важно да се научи да оцелява без непозната помощ. Години по-късно осъзнал, че точно компликациите са калили волята му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР