Рапърът Явор Янакиев, известен като 100 Кила, ще бъде абитуриент

...
Рапърът Явор Янакиев, известен като 100 Кила, ще бъде абитуриент
Коментари Харесай

100 Кила завършва 11-и клас, ще бъде абитуриент на 34 г.

Рапърът Явор Янакиев, прочут като 100 Кила, ще бъде зрелостник на 34 година Изпълнителят, който сега приключва 11-и клас, ще се дипломира следващата година.

В началото на тази година Килата сполучливо взел първите изпити за периода, през май му предстоят вторите, а месец по-късно и довеждане докрай на 11-и клас. " Надявам се да мина в 12-и клас, тъй като аз си разрешавам да влизам в интернет уроците, които дават от учебното заведение, Независимо, че нямам никакво време, разтварям и ги чета. Много ми е прелестно, като ми се падне въпрос, който съм прочел преди този момент “, споделя Килата. Той споделя, че нормално взима изпитите със " междинен “ и " добър “, само че от време на време има и петици. 

" Вече желая да запиша 2-3 висши, но първо ще погледна по отношение на живота ми след 2 години къде ще мога да изучавам – в Европа или България “, споделя Явор.

Той споделя, че има специалности, които са за известни продуценти и музиканти, за които също би трябвало да се учи, написа " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР