Рапърът Венци Венц се показа на покрива на автомобил в

...
Рапърът Венци Венц се показа на покрива на автомобил в
Коментари Харесай

Венци Венц и компания направиха голяма простотия по време на път

 Рапърът Венци Венц се появи на покрива на автомобил в придвижване, а близки другари вършат видео, до момента в който карат в насрещното и се отървават на косъм от злополука. Случката се разиграва на междуградски път, до момента в който групата пътува за величествен ваучър отвън София.

Автомобилът, в който се возят приятелите на татуирания до ушите артист, едвам не се забива челно в нищо неподозиращ водач. Само и единствено да снимат и да показват гъзарско държание пред малолетните си фенове в Инстаграм, Павел и Венци не се преценяват, че поради недомислените им действия и превъзбудено положение могат да станат причина за сериозна злополука.

Повод за събирането и пътуването им стана 30-ият рожден ден на гаджето на Павел – Кристина Нгуен. Екзотичната хубавица събра най-близките си в къща за посетители в Ловешко. Самата тя също се покатери на покрива на колата. Венци оповестява, че и дъщеричката му е с тях, само че къде е детето в тази злокобна обстановка не излиза наяве, пише  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР