Рапърът Вацио (истинско име Николай Василиев), който беше арестуван за

...
Рапърът Вацио (истинско име Николай Василиев), който беше арестуван за
Коментари Харесай

Рапърът с „чорап на гениталиите беше призован в руската армия

Рапърът Вацио (истинско име Николай Василиев), който беше задържан за носене на чорап върху гениталиите си на „ полуголото парти  “ на Настя Ивлеева, ще бъде изпратен да служи в съветската войска по време на пролетния набор. Това съобщава телеграм каналът Shot, базирайки се на свои източници.

Твърди се, че по този метод 25-годишният Василиев решил „ да изкупи виновността си “ и „ да изплати дълга си към родината “. Твърди се също, че по този метод рапърът желае да потвърди, че няма нищо общо с ЛГБТ хората.
 Vacio, Ксения Собчак, полуголо празненство Вацио на полуголото парти Снимка: Комерсант
В същото време радио " Свобода "  съобщава, че Вацио, който излежава втория си административен арест след присъединяване в празненството, състояло се в московския клуб " Мутабор ", е получил призовка за военната работа на януари 9.

На 7 януари Алексей Лобарев, член на Обществената наблюдателна комисия (POC) за отбрана на правата на индивида в местата за наложително задържане, отишъл при рапъра, който тогава беше в специфичен център за задържане.

Василиев споделил на Лобарев, че откакто е излежал 15 дни арест по обвиняване в дребно безчинство, е бил отведен във военната работа покрай метростанция Белорусская, където му е връчена призовка за 9 януари, а по-късно е отведен в полицията за профилактичен диалог. По време на този диалог той ругаел нецензурно тези, които го снимали на празненството, след което още веднъж бил отведен в съда в Лефортово, където беше наказан на 10 дни арест - по обвиняване в дребно безчинство.
 Vacio Court Half Naked Party Вацио в правосъдната зала 
В деня, за който е връчена призовката, рапърът ще лежи в следствения арест, само че в това време е разгласен за неспособен за военна работа.

Припомняме, че на 20 декември в клуб Mutabor се състоя частно празненство, отдадено на откриването на галерия с фотографии от списание Playboy. Сред гостите бяха Филип Киркоров, Лолита Милявская, Дима Билан, Ксения Собчак и други известни съветски персони. Дрескодът „ съвсем гол “ предполагаше най-малко облекла. Например, домакинята на вечерта Настя Ивлеева беше по долни дрехи и транспарантен тоалет. Вацио се появи с чорап на гениталиите и надпис на гърба.
 Vacio, Ксения Собчак, полуголо празненство Ксения Собчак и рапърът Вацио на " полуголото празненство "  Снимка: Ксения Собчак/Telegram
Видеоклипове от празненството обиколиха интернет пространството и провокираха огромен скандал. Участниците бяха тествани за ЛГБТ агитация, опиати и екстремизъм и също по този начин хората приканиха за протест на гостите, присъстващи на събитието.

Руските звезди започнаха да записват видеоклипове на разкайване, но въпреки това започнаха да ги „ анулират “: те бяха отстранени от новогодишните излъчвания, а Филип Киркоров беше изцяло изрязан от кино лентата „ Иван Василиевич трансформира всичко “.

Анастасия Ивлеева, като уредник на празненството, беше санкционирана със 100 хиляди рубли, Tinkoff Bank и MTS стопираха рекламното съдействие с нея. Според някои известия Ивлеева е напуснала Руската федерация.

Филип Киркоров сподели, че е решил да подари хонорара си за присъединяване в новогодишното издание на шоуто " Маска " по НТВ на жителите на Белгород, които пострадаха по време на обстрела на града на 30 декември.

А московският предприемач Михаил Данилов, притежател на клуб " Мутабор ", където се организира празненството, подари на Руската православна черква парченце от мощите на Свети Николай Чудотворец, която преди този момент беше закупил от Ватикана със документ за достоверност.

Но от гостите на празненството е задържан единствено Вацио.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР