Рапърът Ту Чейнз се ожени за дългогодишната си партньорка Кеша

...
Рапърът Ту Чейнз се ожени за дългогодишната си партньорка Кеша
Коментари Харесай

Рапърът Ту Чейнз се ожени

Рапърът Ту Чейнз се ожени за дългогодишната си партньорка Кеша Уорд в Маями, заяви Контактмюзик.

На сватбата в бившето имение на Версаче "Вила Каса Касуарина ", което в този момент е първокласен хотел, с изключение на фамилията на младоженците участваха техни известни другари, като Лил Уейн, Кание Уест и брачната половинка му Ким Кардашиян Уест, Алиша Кийс, Суиз Бийтз.

Младоженците, които имат три деца на възраст от две до седем години, споделиха обетите си под погледа на бял тигър, нает от рапъра за церемонията.

Булката Кеша, облечена в рокля жанр нимфа, измина пътя до олтара под звуците на песента на Джон Леджънд "All of Me ". За приема след формалната гала тя заложи на алена рокля, а 40-годишният жених смени черния смокинг със златист блейзър.

Ту Чейнз направи предложение за сватба на Кеша на бала на Института по костюмите в музея "Метрополитън " през май. Той демонстративно падна на едно коляно на аления килим на стълбите, с цел да я помоли да стане негова брачна половинка, като й подари пръстен с огромен елмаз.

Любопитно е, че това е вторият опит на рапъра да заведе обичаната си до олтара. Първото предложение за брак той направил още през 2013 година, само че тогава до женитба по този начин и не се стигнало
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР