Рапърът Тото, който спечели тазгодишното издание на „ВИП Брадър”, все

...
Рапърът Тото, който спечели тазгодишното издание на „ВИП Брадър”, все
Коментари Харесай

Ваня Щерева влюбена в Тото, помага му да върти....

Рапърът Тото, който завоюва тазгодишното издание на „ ВИП Брадър”, към момента поддържа другарски връзки с някогашната си съквартирантка Ваня Щерева. Двамата се сближиха по време на престоя си в Къщата, само че дружбата им продължава и до през днешния ден. Нещо повече – писателката е решила да удари едно рамо на изпълнителя, като подкрепя бизнеса му с рекламни тениски.

От известно време Йонислав Йотов -Тото и дуетната му половинка Лъчо припечелват освен от участия, само че и от продажба на тениски и чаши. Рапърите въртят онлайн магазин, където пробутват на почитателите си продукти с логото на групата им „ СкандаУ”.

За да помогне на положителния си другар Тото в търговията, Ваня Щерва също се включи интензивно в продажбата на тениски. Всяка година певицата и писателка провежда ревюто „ Хендмейд Фест”, където показва своите ръчно направени кукли от текстил и други материали. Този път с изключение на своите артикули, на сергията си в НДК Ваня е опънала и тениските на „ Скандау”, които предлага на клиентите против 20 лв.. Щерева презентирала фланелките на Тото като висококачествена стока и не пропущала да изтъкне пред купувачите преференциалната цена, на която се продават, рапортуват очевидци. „ Купете си комфортни тениски единствено за 20 лв.! Излизат без пари!”, нареждала 47-годишната русокоска.

В светските среди настойчиво се шушука, че Ваня е хлътнала крепко по рапъра, по тази причина правела всичко допустимо да завоюва благосклонностите му. Той обаче тактично порязвал мераците й, а пред познати разправял, че я приема единствено като другарка. Тото към момента е бясно влюбен в гаджето си Яна и нямал никакво желание да се занимава с дами, възрастни колкото майка му, написа "Уикенд ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР