Рапърът The Weeknd получи най-много - 17 номинации за музикалните

...
Рапърът The Weeknd получи най-много - 17 номинации за музикалните
Коментари Харесай

The Weeknd с най-много номинации за наградите на Billboard

Рапърът The Weeknd получи най-вече - 17 номинации за музикалните награди на " Billboard ". Сред категориите, в които той се бори за отличие са за най-хубав реализатор и най-хубав R&B артист.

По брой на номинации след него се подрежда изпълнителката Доджа Кет, която тази година се състезава за 13 оценки. Сред номинациите, които получи са за най-хубав реализатор, най-хубава певица, най-хубава R&B певица.

Джъстин Бийбър, Кание Уест и Оливия Родриго имат по 13 номинации, а Дрейк е с 11. С по девет са Дуа Липа и Ед Шийран.

Освен The Weeknd и Доджа Кет за наградата за най-хубав реализатор се борят Дрейк, Оливия Родриго и Тейлър Суифт.

В категорията за най-хубав артист някогашният сътрудник на Бела Хадид се конкурира с Дрейк, Ед Шийран, Джъстин Бийбър и Lil Nas X.

Доджа Кет пък е номинирана за най-хубава певица паралелно до Адел, Дуа Липа, Оливия Родриго и Тейлър Суифт.

За оценката на " Billboard " за най-хубава група/дуо се състезават BTS, " Glass Animals ", " Imagine Dragons ", " Migos " и " Silk Sonic ".

За най-хубав албум се конкурират Адел с " 30 ", Доджа Кет с " Planet Her ", Дрейк със " Certified Lover Boy ", Морган Уолъс с " Dangerous: The Double Album ", както и Оливия Родриго с дебютния ѝ " Sour ".

Номинираните за най-хубава ария, стигнала до класацията Hot 100 на " Billboard ", са " Kiss Me More " на Доджа Кет и Сиза, " Levitating " на Дуа Липа, " Good 4 U " на Оливия Родриго, " Stay " на Кид Ларой и Джъстин Бийбър, както и " Save Your Tears " в осъществяване на The Weeknd и Ариана Гранде.

29-ата церемонията за връчването на оценките на списание " Billboard " ще бъде на 15 май в Лас Вегас и ще се излъчва по NBC.

Номинациите за премиите на " Billboard " се основават на продажбите на албумите и синглите, в това число в стрийминг платформите, по радиото, предава Българска телеграфна агенция. Отчита се и обществената ангажираност. Те не се избират от жури или професионална организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР