Рапърът Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята

...
Рапърът Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята
Коментари Харесай

Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята на славата

Рапърът Снуп Дог се снабди със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд . На церемонията по откриването на звездата Снуп Дог благодари на всички, които „ взеха решение, че съм заслужен да получа звезда на Алеята на славата “.
 Снуп Дог се снабди със своя звезда на Алеята на славата Звездата на Снуп Дог на Алеята на славата в ХоливудGulliver/Getty Images
„ Невероятно е възприятието да видя тук всички тези хора, които са ме създали това, което съм - почитателите. Няма по какъв начин да пропусна и диджей Уорън Джи – индивидът, който повярва в Снуп Дог , преди Снуп Дог да повярва в себе си. Благодаря и на всички зад кулисите, които ми помогнаха да стана това, което съм. Говоря за майка ми, татко ми, лелите ми, всички, които бяха към мен, до момента в който растях, моите ментори, брачната половинка ми, която постоянно е била до мен. Благодаря на всички рапъри, с които работих през годините. Специални благодарности на Куинси Джоунс и Доктор Дре . Последно, само че не и по значимост, желая да си кажа " благодаря ", че повярвах в себе си , че свърших толкоз сложна работа. Искам да си благодаря, че не съм си почивал, че в никакъв случай не се отхвърлих. Искам да си благодаря, че постоянно съм бил великодушен, че съм се опитвал да давам повече, в сравнение с получавам. Искам да си благодаря, че се пробвах да направя повече добрини, в сравнение с несгоди. Искам да си благодаря, че бях себе си от самото начало.
 
Благодаря и на Бог, тъй като аз съм нищо без Него! ", сподели в речта си Снуп Дог , чието същинско име е Калвин Броудъс .
 Снуп Дог се снабди със своя звезда на Алеята на славата Снуп Дог със брачната половинка си на Алеята на славата в ХоливудGulliver/Getty Images-->
На церемонията участваха продуцентът Куинси Джоунс , рапърът и продуцент Доктор Дре , изпълнителят и продуцент Фарел Уилямс , както и телевизионният водещ Джими Кимъл .
 От ляво надясно: Джими Кимъл, Куинси Джоунс, Снуп Дог и Доктор Дре От ляво надясно: Джими Кимъл, Куинси Джоунс, Снуп Дог и Доктор ДреGulliver/Getty Images
Снуп Дог е продал над 35 милиона албума по света, напомня Българска телеграфна агенция. Първият му албум излезе на 23 ноември 1993 година и беше озаглавен Doggystyle .
 
Той дебютира преди всичко в класацията на " Билборд " Топ 200, като от него са продадени 11 милиона екземпляра.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР