Рапърът Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята

...
Рапърът Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята
Коментари Харесай

​Снуп Дог със звезда на Алеята на славата в Холивуд

Рапърът Снуп Дог се снабди със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, предадоха международните осведомителни организации. На церемонията по откриването на звездата Снуп Дог поздрави себе си за триумфите си.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
" Искам да си кажа " благодаря ", че свърших толкоз сложна работа. Искам да си благодаря, че не съм си почивал, че в никакъв случай не се отхвърлих. Искам да си благодаря, че постоянно съм бил великодушен, че съм се опитвал да давам повече, в сравнение с получавам. Искам да си благодаря, че се пробвах да направя повече добрини, в сравнение с несгоди. Искам да си благодаря, че чисто и просто бях себе си от самото начало ", сподели Снуп Дог, чието същинско име е Калвин Броудъс.

На церемонията участваха продуцентът Куинси Джоунс и рапърът и продуцент Доктор Дре. Снуп Дог е продал над 35 милиона албума по света. Първият му албум излезе на 23 ноември 1993 година и беше озаглавен Doggystyle. Той дебютира преди всичко в класацията на " Билборд " Топ 200, като от него са продадени 11 милиона екземпляра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР