Рапърът Кристиан Талев – Криско извивал ръцете на Трифонов за

...
Рапърът Кристиан Талев – Криско извивал ръцете на Трифонов за
Коментари Харесай

Алчност! Вижте каква колосална сума искал Криско от Слави

Рапърът Кристиан Талев – Криско извивал ръцете на Трифонов за хонорара си от рубриката „ Гле`й по какъв начин се пра`и” в „ Шоуто на Слави “, твърди „ Галерия “. Изпълнителят на „ Видимо удовлетворени “ желал от Дългия по 20 000 лв. на вечер.

Криско даже считал, че са малко, поради рекордната гледаемост, която ще подсигури. „ Даваш ми по 20 бона всеки петък и си стискаме ръцете. Иначе съм навън “, заплашвал Криско.
На опитите му за изнудване Слави единствено се изсмял и му дал да разбере, че при него тия номера не минават.
В последна сметка рапърът склонил да води рубриката си против доста по-нисък хонорар, най-малко до момента в който не влезе в час. „ С дървеното си държание Криско и толкоз не заслужава, само че Слави няма избор – знае, че младите фенове го харесват “, ядосват се от екипа на „ Шоуто на Слави “.
В музикалните среди пък въобще не са учудени от алчността на Криско. Сред сътрудниците си рапърът е прочут с жаждата си за пари и пословичната свидливост в това време. Легенди се носят за Криско Стиско, който в никакъв случай не си плащал сметките по заведенията.
А когато шефът учтиво го помоли да се разплати, рапърът отговарял надуто: „ Ква сметка, ве!? Аз съм Криско! За вас е чест, че съм посетил заведението ви, вие би трябвало да ми платите “. „ По клубовете, видят ли го, напряко им се плаче. Смуче крепко уиски и най-после си потегля “, описват осведомени.
Когато Дългия го поканил за водещ на графа, бил наясно със скъперническите обноски на Талев, както и с несметната му лакомия. Затова се презастраховал със специфични клаузи в контракта на Криско.
Там категорично се показва, че хонорарът на рапъра е твърдо закрепен и в идващите 6 месеца няма право да се отдръпва по лично предпочитание.
„ Слави изобщо няма да цепи басма на Криско. А пък 20 бона ще види, когато го стигне на растеж “, гъбаркат се от екипа на Дългия. Те допълват, че шефът им доста се нервира на сходни алчни видове и няма да се поколебае да го изобличи в ефир.
Всъщност Трифонов към този момент засегна Криско на тази тематика още в първия епизод на „ Гле`й по какъв начин се пра`и”. „ Стига си приказвал за себе си в трето лице, само число. За доста огромен се намерения. И в книгата си тук-там доста се надуваш. Изкара се спасителя на българския шоубизнес! Нагъл си “, рекна му го Дългия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР