Рапърът Кристо е на крилете на нова любов и почти

...
Рапърът Кристо е на крилете на нова любов и почти
Коментари Харесай

Кристо люби сочно гадже

Рапърът Кристо е на крилете на нова обич и съвсем не се сеща за някогашната си обичана. Музикантът бе изловен с привлекателна госпожица с мега яка дупара, дочу HotArena.

Новата възлюбена на музиканта е обилна и има сочна фигура. Закръглените й задни елементи ясно се виждаха от късите панталонки, както и мощните й баджаци.

В продължение на 5 години музикантът имаше връзка с Кристин. Двамата се влюбиха още до момента в който тя бе ученичка, само че хубавицата го натири поради непрекъснатата му ревнивост.

Изпълнителят пък изпадна в тежка драма, че е изоставен и това се отрази на кариерата му.
Която изпадна в цялостен застой.

Новата другарка на Кристо мъчно би конкурирала някогашната му, само че очевидно не се и пробва. Особено що се отнася до килограмите. Не е ясно от кой момент двамата са дружно, само че наподобяват, много комфортно в компанията един на различен.

Затова свидетелства и един противен табиет на певеца–да си бърка в носа. Маниерът бе пропуснат от девойката, която не отлепяше взор от мобилния си телефон.

Пак поради модерните технологии, двамата съвсем не си говореха. А диря като паркираха първокласния автомобил на рапъра, се отдадоха на сантиментална разходка.

С телефони в ръце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР