Рапърът Кристиян Талев, по-известен като Криско и фолкзвездата Анелия влязоха

...
Рапърът Кристиян Талев, по-известен като Криско и фолкзвездата Анелия влязоха
Коментари Харесай

Анелия и Криско в Инициативния комитет на Манолова

Рапърът Кристиян Талев, по-известен като Криско и фолкзвездата Анелия влязоха в Инициативния комитет на Мая Манолова за издигането й за кмет на София. Това стана ясно по време на формалното показване на номинацията й в НДК, съобщи Дарик нюз. В комитета влизат още майки на деца с увреждания, част от групата към самодейността „ Системата ни убива “.

Докато Манолова представяше номинацията си, Народното събрание приключи пълномощията ѝ като омбудсман. Постът към този момент ще се поема от заместника й Диана Ковачева, разгласи от парламентарната естрада ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева и изясни, че според законодателството при предварително преустановяване на пълномощията на омбудсмана, функционалностите му се поемат от неговия заместител.

„ Това рамо, което ми дават от инициативния комитет, е скъпо. Преди повече от 4 години Народното събрание ме избра за омбудсман. Тогава дадох обещание да не бъда затворена в кабинета си, а да бъда измежду хората. Давам си сметка, че омбудсманът е последният кей на вяра за българския жител. За тези четири години с моя екип работихме дружно и не отстъпихме от нито едно свое заричане. Колкото повече работехме, толкоз повече се повишаваше доверието. Разбира се, не беше елементарно. Изискваше цялостно отдаване “, съобщи Манолова при представянето на номинацията ѝ за кмет.

„ Успяхме да върнем вярата на децата сираци. След 7 месеца митинги успяхме да накараме Народното събрание да одобри Закона за персоналната помощ “, разясни тя и добави: „ Властта обслужваше всички други ползи, само че не и този на жителите “.

„ А към този момент повече от година идеите ни буксуват. Гражданите са осъдени поради високото доверие в институцията (омбудсман, бел. ред.) „ Законопроектите, които могат да донесат правдивост, отлежават в деловодството на Народното събрание “, добави тя и разяснява, че в София единствено акулите се усещат в свои води.

По думите й главната виновност е на ГЕРБ, която ръководи града повече от 14 години. „ В момента София няма кмет, тя има единствено изпълнителен шеф, който извършва решенията на един стабилен другарски кръг “, сподели омбудсманът в оставка.„ От през днешния ден ви предлагам да спася София от задръстването, мръсния въздух, презастрояването... После София може да избави цяла България “, съобщи още Манолова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР