Рапърът Кристиан Талев - Криско е част от инициативния комитет,

...
Рапърът Кристиан Талев - Криско е част от инициативния комитет,
Коментари Харесай

Рапърът Криско стана част от инициативния комитет на Манолова

Рапърът Кристиан Талев - Криско е част от инициативния комитет, който издига омбудсмана в оставка Мая Манолова за кмет на София. Това се разбра в сряда по време на представянето на инициативния комитет на Манолова.

Криско изясни, че я поддържа, тъй като я познава персонално. Те са работили дружно за самодейността “Празник за баба и дядо “, която събрала 1.4 млн. лв. за 4 години.

В комитета са и певиците Кристина Димитрова, Анелия и Мариана Попова, артистът Веселин Плачков, режисьорът Максим Генчев, юристът Златина Хаджипанайотова, както и общинският консултант Войслав Тодоров.

Никола Вапцаров бе разгласен като ръководител на инициативния комитет. Той е част от хората, които са съперници на градежа на небостъргача “Златен век” на компания “Артекс” в столичния квартал Лозенец.

Строителната компания, която се прочу към абсурда “Апартаментгей “т и евтините първокласни парцели, които е продавала на хора във властта, преди време заведе иск против Вапцаров на стойност 100 000 лв. за накърняване на репутацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР