Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита

...
Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита
Коментари Харесай

Криско: Бих подкрепил Слави Трифонов като политик

Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за шлагера си със Слави Трифонов „ Гледай по какъв начин се прави” и работата с шоумена. „ Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от остаряло парче, в което се пее „ Както те обичам, ще те открадна”. Само като го чух, си показах по какъв начин го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага откакто свърши демото, той ми сподели: „ Правим го”. За мен това значеше доста, тъй като Слави е най-влиятелната персона в българския шоубизнес”, споделя Криско пред списанието.
На въпроса дали рапърът би ли се присъединил в партията на Слави, той отговори: ”Бих го подкрепил!”
Криско разкри, че прословутото „ Джан-Джун” в припева на шлагера „ Гледай по какъв начин се прави” е израз, знае от Любо Киров. „ Той непрекъснато го използва. В някои краища значи „ няма никой” – сиреч, че няма никой като нас и гледай по какъв начин се прави”, изяснява изпълнителят.
Снимките на клипа траяли два дни, а в екипа вземат участие 70 индивида. Целият фон бил издигнат особено за видеото. Сградата, в която снимали, имало доста стеснен вход и се наложило да разрушат предната фасада, с цел да влезнат ролс-ройса и златното бентли. „ По време на фотосите седем пъти заби камерата в първия ден, а втория стартира с това, че изгоря генераторът за ток. С всички тези красиви девойки нещата вървят бавно… до момента в който станат косите, грима, не знам си к’во…”, изяснява още Криско.
Той признава, че с приятелката си Цвети са дружно от дълго време, само че не мислят за женитба, тъй като за него бракът е демоде. А дали към този момент желае правоприемник?„ Обичам децата, те ни учат и надграждат. Всички би трябвало да вършим деца”, приключва ръпърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР