Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита

...
Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита
Коментари Харесай

Криско издаде пикантерии, свързани със Слави Трифонов

Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за шлагера си със Слави Трифонов „ Гледай по какъв начин се прави” и работата с шоумена. „ Отдавна съм си мислил за дует със Слави.

Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от остаряло парче, в което се пее „ Както те обичам, ще те открадна”. Само като го чух, си показах по какъв начин го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага откакто свърши демото, той ми сподели: „ Правим го.”. За мен това значеше доста, тъй като Слави е най-влиятелната персона в българския шоубизнес”, споделя Криско пред списанието.
На въпроса дали рапърът би ли се присъединил в партията на Слави, той отговори: „ Бих го подкрепил!”.

Криско разкри, че прословутото „ Джан-Джун” в припева на шлагера „ Гледай по какъв начин се прави” е израз, знае от Любо Киров. „ Той непрекъснато го използва. В някои краища значи „ няма никой” – сиреч, че няма никой като нас и гледай по какъв начин се прави”, изяснява изпълнителят.

Снимките на клипа траяли два дни, а в екипа вземат участие 70 индивида. Целият фон бил издигнат особено за видеото. Сградата, в която снимали, имало доста стеснен вход и се наложило да разрушат предната фасада, с цел да влезнат ролс-ройса и златното бентли.

„ По време на фотосите седем пъти заби камерата в първия ден, а втория стартира с това, че изгоря генераторът за ток. С всички тези красиви девойки нещата вървят бавно… до момента в който станат косите, грима, не знам си к’во…”, изяснява още Криско.

Той признава, че с приятелката си Цвети са дружно от дълго време, само че не мислят за женитба, тъй като за него бракът е демоде. А дали към този момент желае правоприемник?. „ Обичам децата, те ни учат и надграждат. Всички би трябвало да вършим деца”, приключва ръпърът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР