Рапърът Криско поръча за секс бившата си Ася Капчикова чрез

...
Рапърът Криско поръча за секс бившата си Ася Капчикова чрез
Коментари Харесай

Грозният скандал за секс и гей авантюри взриви шоубизнеса! Криско с безпощадно отмъщение към бившата!

Рапърът Криско поръча за секс някогашната си Ася Капчикова посредством собствен другар. Така габровецът желал да отмъсти за разкритието от преди дни, че спи с мъже, като я изкара продажница, написа в. " Телеграф ". В обществената мрежа се завъртя абсурден чат сред плеймейтката и незнаен мъж, който й предлага пари за секс. Разбира се, отговорът на офертата е позитивен, а въпросната сума публикувана в уебпространството. Феновете на Капчикова, допуснаха, че зад гнусната обстановка стои Криско, който отмъщава на Ася поради изявленията й пред Венета Райкова. Те са безапелационни, че подлият проект на габровеца е постигнал триумф, защото формалният профил на плеймейтката бе залят от въпроси за съответната поръчка и единодушието й.

Отново във " Facebook " момичето направи изявление, за което БЛИЦ първи заяви. Думите й сложиха завършек на тематиката. Тя е безапелационна, че сходни дейности не са за пръв път и е време да показа нейната позиция, изключително откакто страницата й в обществената мрежа бе открадната преди време.

" Преди два месеца " Facebook " страницата ми бе открадната. Тогава взех решение, че това е просто следващата демонстрация на вандалско отношение и не отдадох значение на случилото се. Днес обаче съм наясно, че концепцията на индивида, изравен зад кражбата е доста по-долна. Изглежда въпросното " дребосъче " страда от дълбоки комплекси, които съумява да облекчи злепоставяйки някой различен. До мен доближи чат сред " Asya Kapchikova " и мъж, който желае да я поръча! Разбира се, след препоръчаната сума единодушието е налице! Зная, че неприятна реклама няма и зная, че може би ще има хора, които ще повярват на клеветата, зная и че даже този факт е един превъзходен пиар във времената, в които живеем, само че аз няма да платя тази цена, без значение дали името ми ще бъде измежду " настоящите " или не. Сигурна съм също и че доста хора иска ми се присмеят, само че аз надълбоко имам вяра, че ще съумея да реализира задачите и фантазиите си, без значение от калта, в която тъне шоубизнесът ни и макар хората, които ще опитат да окалят и мен. ", споделя Капчикова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР