Рапърът, който бе част от журито на България търси талант,

...
Рапърът, който бе част от журито на България търси талант,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта спря белото

Рапърът, който бе част от журито на „ България търси гений ”, дава благо и драго за двете си дъщери и за половинката си Жени Макар че гради имидж на бунтовник и неприятно момче, Ицо Хазарта в действителност е предан на фамилията си.

Рапърът, който бе част от журито на „ България търси гений ”, дава благо и драго за двете си дъщери и за половинката си Жени. Той признава, че около фамилният живот се е научил да готви, да подрежда и да прави всякаква домакинска работа.

„ Понякога жена ми ме хока, че доста мацам, когато сготвям, само че към този момент усърдно си разчиствам всичко. Карам децата на учебно заведение, след това ги прибирам, пишем домашни – по този начин протича всекидневието ми, когато не съм на работа. Общо взето, трансформирал съм се в стопанка ”, майтапи се Хазарта. Назад в предишното са останали бурните купони до зори. Ицо към този момент не шмърка и кокаин, както е прави в пика на кариерата си. Неотдавна тайната му бе разкрита от някогашния му другар и сътрудник от „ Ъпсурт ” Буч.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР