Рапърът Кание Уест заяви в интервю в предаването Бийтс 1

...
Рапърът Кание Уест заяви в интервю в предаването Бийтс 1
Коментари Харесай

Рапърът Кание Уест: Един ден ще стана президент на САЩ

Рапърът Кание Уест съобщи в изявление в предаването " Бийтс 1 шоу ", че е убеден, че един ден ще стане президент на Съединени американски щати, оповестява Франс прес.

Медийната изява на четиридесет и две годишният музикант се състоя броени часове, преди излизането на новия му албум " Jesus is King ". Уест, който от известно време обществено обявява привързаността си към християнството, застъпи разнородни тематики в с водещия на шоуто Зейн Лоу - от порнографията до Доналд Тръмп.

Той намерено съобщи поддръжката си за републиканския президент. Уест постоянно се явяваше на обществени места с алена бейзболна шапка, на която беше изписан предизборния девиз на Тръмп.

" За най-големия жив реализатор, носенето на алена шапка беше като Божия смешка против всички хора от левицата. Исках да им кажа - " Не, вашите номера не минават пред Кание! ", изясни рапърът.

Той увери аудиторията, че един ден ще стане новия собственик на Белия дом. Уест довери, че е помолил всички членове на екипа, който му оказа помощ да запише деветия си студиен албум, да се въздържат от извънбрачни полови връзки. Рапърът си призна, че преди време бил мъчително привързан към порнографията и към секса, само че в този момент към този момент не бил подвластен от тях.

Излизането на новия албум на Уест " Jesusu is King " е съпроводено с появяването на 30-минутен едноименен филм. Рапърът довери, че десетият му албум ще е със заглавие " Jesusu is Born " и ще види бял свят по Коледа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР