Рапърът Кание Уест проведе първата си проява, откакто обяви, че

...
Рапърът Кание Уест проведе първата си проява, откакто обяви, че
Коментари Харесай

Кание Уест проведе първата си проява като кандидат за президент на САЩ

Рапърът Кание Уест организира първата си демонстрация, откогато разгласи, че се кандидатира за президент на Съединени американски щати, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

На събитието в щата Южна Каролина рапърът, който по-рано беше покровител на президента Доналд Тръмп, изнесе дълъг монолог, в който засегна тематики като абортите, религията, интернационалната търговия.

Кание Уест приключва поддръжката си за Доналд Тръмп

Не е ясно дали Уест в действителност се бори за президентския пост или акцията му е номер за печелене на гласност.

Той се появи в залата, облечен със защитна жилетка във боен жанр и с прическа, при която на тила му беше завършен надпис "2020 ".

Рапърът порица абортите, въпреки да съобщи, че те не би трябвало да бъдат неразрешени. Той предложи финансови тласъци, които да спомагат за обезсърчаване на бъдещите майки да отстраняват бебетата си.

На проявата Уест в един миг се разплака, когато говореше за майка си, умряла след затруднения от пластична интервенция през 2007 година

Събитието беше излъчено онлайн в Ютюб и излъчено по локални малките екрани. На него, наподобява, участваха неколкостотин индивида.

Кание Уест се отдръпна от президентската конкуренция

Уест пропусна крайните периоди за явяване на гласувания в няколко щата и не е ясно дали може да събере задоволително подписи, с цел да се класира за гласуванията в други. Миналата седмица той се класира за гласуването в Оклахома и това беше първият щат, където той покри условията преди крайния период.

Рапърът би трябвало да събере 10 000 подписа до през днешния ден на обед, с цел да се яви на гласуването в Южна Каролина.

Rapper Kanye West, in his first event since declaring himself a presidential candidate, delivered a lengthy monologue touching on topics from abortion and religion to international trade and licensing deals. https://t.co/11qrm1A3Zx
— The Associated Press (@AP) July 19, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР