Рапърът Кание Уест призна, че поради скорошното си духовно пробуждане

...
Рапърът Кание Уест призна, че поради скорошното си духовно пробуждане
Коментари Харесай

Кание Уест се отказва от славата и парите

Рапърът Кание Уест призна, че заради скорошното си " духовно събуждане " към този момент не служи на славата и парите, а е " в услуга на Бога ", заяви Чикаго трибюн.
През последната година Уест разгласи, че е провел многочислени „ неделни служби “, в миг, в който се е обърнал към християнството и предишния месец пусна новия си албум „ Иисус е цар “, който назова „ израз на Евангелието “, съобщи БГНЕС.
Рапърът показа това по време на визитата си черква в Хюстън, щата Тексас, където описа за скорошното си превръщане към християнството и по какъв начин Бог го въодушевява.
Кание посети и пандиза Харис Кънтри в Тексас, с цел да организира неделна работа със пандизчиите, която той самичък дефинира като „ задача, а не шоу “.
По-рано през октомври, 42-годишният Кание сподели на почитателите си, че в този момент е покръстен християнин. " Искам да ви уведомя, че не съм тук за вашето развлечение през днешния ден следобяд. Тук съм, с цел да популяризирам Евангелието ", сподели той пред аудиторията в университета Джордж Вашингтон в столицата на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР