Рапърът Иван Динев – Устата и боксьорът Кубрат Пулев ще

...
Рапърът Иван Динев – Устата и боксьорът Кубрат Пулев ще
Коментари Харесай

Кариеристи: Иван Гешев прилапа Устата и Кобрата в партията си

Рапърът Иван Динев – Устата и боксьорът Кубрат Пулев ще са част от новото съдружие на някогашния основен прокурор Иван Гешев „ Справедливост за България ”, научи „ Уикенд ”.

В момента Гешев настойчиво се опитвал да притегли на своя страна известните звезди от хайлайфа и спорта, защото изповядвали същите полезности, каквито някогашният обвинител №1 заявява в оповестяването на групировката си, преди да му спрат тока. А точно – Устата остро се опълчва на джендърите, опцията за доброволна промяна на пола, както и „ на драг-кралиците, които влизат в учебните заведения при нашите деца ”.

Рапърът към този момент пропагандира настойчиво за анти-джендър референдума на Корнелия Нинова, само че защото Българска социалистическа партия са изоставили тематиката поради властови препирни с държавното управление, Гешев незабавно усетил, че Устата е неговият човек. Главният прокурор в оставка разгласи, че сдружението му ще се бори „ половете да са два и да има единствено мъж и жена ”, каквато философия изповядват Устата, само че и звездният боксьор Кубрат Пулев.

Реклама

Кобрата от дълго време се оглежда в политиката и даже анонсира, че ще прави партия „ Велика България ” преди близо 3 години, само че бил по-склонен да пристане на някоя политическа мощ или съдружие, които дават отговор на личността му. Пулев постоянно е твърдял и че у нас политиците са олигархия, „ която граби по този начин, като че ли ще живее 5000 години ”.

Междувременно Гешев разгласи, че стартира да набира членска маса в цялата страна, като се мълви, че за задачата е заел братовчед си Коко Клисарски – наказан някогашен наркобос, неведнъж „ хващан ” от основния секретар Бойко Борисов и пускан от прокуратурата, който сега живее в Дупница като честен предприемач.

Гешев е правил и совалки до американското посолство и персонални визити в Съединени американски щати, с цел да си обезпечи рамо от Републиканската партия.

Бившият основен прокурор обаче бил изцяло наясно, че без блестящо лице сдружението му е мъртвородено и по тази причина оглеждал рапъри, боксьори, че даже и инфлуенсъри били в таргета му.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР