Рапърът и водещ на музикалното предаване „Гласът на България” -

...
Рапърът и водещ на музикалното предаване „Гласът на България” -
Коментари Харесай

Венци Венц заряза майката на дъщеря си и се хвана с танцьорка

Рапърът и водещ на музикалното предаване „ Гласът на България” - Венци Венц, стана татко доскоро повече от година, само че няма желание да се обвързва съществено с майката Мелани Ширкова. Запознати издават, че изпълнителят е зарязал чаровната брюнетка, която го подари с дете, с цел да се хвърли в обятията на друга – танцьорката Деа Ангелова. Той не желал да живее с бебето под един покрив и го дундуркал единствено през уикендите. През останалото време се отдавал на любовни трепети с новата си възлюбена.

Докато младата майка Мелани се е посветила напълно на дребната Агуая, таткото Венци траял своя живота постарому. Той нееднократно е споделял, че с някогашната му асистентка Ширкова се намират в нетипична обстановка. Рапърът учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в нея – свързвали ги единствено „ топли приятелски чувства”. „ С Мелани сме другари от години. Един ден тя ми предложи да си създадем бебе, аз обмислях концепцията известно време и най-после одобрих. Получи се незабавно. Ние не сме общоприетоо семейство, имаме отворена връзка. Важно е детето, а не какви са връзките сред нас. Днес сме дружно, на следващия ден – не, караме я както пристигна и няма драми”, споделя татуираният ексцентрик.

Когато водещият на „ Гласът на България” навършил 30 години, ясно усетил, че е настъпил моментът да стане татко. По това време нямал сериозна връзка и не бил сигурен дали въобще ще срещне уместно момиче. Той имаше трагични връзки с някогашната адреналинка от „ Господари на ефира” Пепи и след нея се оглеждал за друга жена, която да разтупти сърцето му, само че на вятъра. Тогава театралният сътрудник на Павел Николов опрял до „ услугите” на най-хубавата си другарка и асистентка Мелани, която с подготвеност се съгласила да му роди дете, без да се обвързва с него в сватбен съюз или взаимно общуване.

Заради известността си Венцислав Чанов, както е същинското му име, не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му случки били многочислени, издават хора от обкръжението му. Когато Ширкова му споделила, че е подготвена да стане майка, той решил, че с нея могат да бъдат отлични родители, само че не и любовна двойка.

Макар че подкрепял Мелани финансово, рапърът невъзнамерявал да стопира с изцепките и нощните занимания. Той продължавал с разюздания метод на живот и безспирните купони. Наскоро даже срещнал нова тръпка в лицето на красивата танцьорка Деа Ангелова. Представи я публично в обществената мрежа на 14-и февруари – празника на влюбените. „ В месеца на любовта няма нищо по-стоплящо от една гореща усмивка”, написа рапърът.
В същото време майката на щерка му призна, че претърпява сложен интервал с бебе на ръце, само че се оправя с провокациите с помощта на най-близките си. Изглежда, че Ширкова страда от пренебрежението на Венци Венци и демонстрациите с новата му обич я нараняват, написа Уикенд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР