Рапърът и продуцент Кристиан Талев - Криско значително се е

...
Рапърът и продуцент Кристиан Талев - Криско значително се е
Коментари Харесай

Криско свали 10 килограма

Рапърът и продуцент Кристиан Талев - Криско доста се е вталил. От последните му фотоси в обществените мрежи излиза наяве, че с изключение на рус, Криско към този момент е и много слаб.

По негови лични думи това се е случило последователно и е съумял да смъкна към десетина кг.

"Тежах близо 80 кг, в този момент съм 68! От доста време съм на здравословен режим. Не хапвам отпадъци, рядко пия алкохол, спортувам. Никога не съм бил в по-добра форма ", споделя рапърът.

Съвсем скоро Криско и приятелката му публично разкриха, посредством новото му видео Да или не, че чакат бебе. Бременната Цвети се майтапи "Аз пълнея, а той отслабва ".

В изявление пред Мон Дьо преди време Криско споделя по какъв начин е почнала тяхната сантиментална връзка.

"Тя е виждала всичките ми маймунджилъци и respect, че въобще се захвана с мен... Нещата станаха в действителност съществени, когато тя ми сподели, че отпътува да живее в Дубай и повече няма да се върне най-вероятно. "

Това го е предиздвикало да се замисли доста за връзките си с нея и да ѝ се обади, с цел да я предложения на вечеря.

"Нашата връзка, до момента в който се случи, беше цялостен филм ", прям е Криско.

Цвети тогава е имала другар и въпреки че Криско смята, че тя се е влюбила в него още от първата им вечеря, близо една година не са си разрешили да бъдат дружно.

"Тя е всичко, което желая да има индивидът до мен. Тя е вярна, тя е лоялна, тя е грижовна, страхотна стопанка, страхотна жена, най-хубавият ми другар, най-веселият човек, с най-якото възприятие за комизъм. "

Според близки до двойката Цвети е бременна към този момент в шестия месец и бебето ще е момиче. Двамата с Криско са дружно към този момент повече от две години и с неспокойствие чакат да станат родители.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР