Рапърът и бизнесмен Кание Уест стана най-богатият чернокож американец. Новината

...
Рапърът и бизнесмен Кание Уест стана най-богатият чернокож американец. Новината
Коментари Харесай

Стана ли Кание Уест най-богатият чернокож американец

Рапърът и предприемач Кание Уест стана най-богатият негър американец. Новината оповестиха Bloomberg News и от CBS, оценявайки положението на звездата на над 6 милиарда $. То се състои от стилната марка облекла на Кание Yeezy, договорите му за съдействие при представянето на спортни обувки с две от най-големите фешън марки за спортно облекло, приходите му от музикалния му азбучник и други вложения на Уест.

Скоро след оповестяването на тази вест обаче, от списание Forbes оспориха изказванието, че Кание е най-богатият негър в Америка. В обширна публикация по въпроса се показва: " Новините, че звездата има положение близо 7 милиарда $ се основават на нереалното разбиране за продажби, които не съществуват. Поради тази причина сега положението му (на Кание Уест) е по-малко от една трета от тази сума. "

От Forbes пресмятат, че действителното положение на рапъра се равнява на към 1,8 милиарда $. И това отново е огромен скок спрямо месец май предходната година, когато сумата бе към 1,3 милиарда $, само че въпреки всичко е прекомерно надалеч от 6,6 милиарда, както се твърди в Bloomberg.

Затова най-богатият негър американец си остава Робърт Фредерик Смит - създател, ръководител и основен изпълнителен шеф на компанията за частни финансови вложения Vista Equity Partners. Неговото финансово положение е оценено на 6 милиарда $. А най-богатият негър в света е нигерийският бизнес магнат Алико Данготе с 11,8 милиарда $ съгласно настоящата информация на Forbes.

Макар да се оказва, че Кание Уест не е най-богатият негър американец, той въпреки всичко си остава един от най-богатите. Все още не е ясно какво ще се случи със положението на рапъра и предприемач след развода му с риалити звездата Ким Кардашиян.

Уест и Кардашиян се ожениха през 2014 година и имат четири деца. В края на февруари стана ясно, че риалити звездата е подала молба за бракоразвод. Според осведомени двамата живеят разграничени от няколко месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР