Рапърът и бивш сводник Ванко 1 най-неочаквано заяви желанието си

...
Рапърът и бивш сводник Ванко 1 най-неочаквано заяви желанието си
Коментари Харесай

Ванко 1 напусна ВИП Брадър, Кулагин с най-висок рейтинг

Рапърът и някогашен сводник Ванко 1 най-неочаквано съобщи желанието си да напусне Къщата на "ВИП Брадър " вечно. Пловдивчанинът изясни в лайва на шоуто, че имал здравословни проблеми, които не му разрешават да продължи да играе играта. "Искам да изляза, с цел да мога да се церя. И до лечебни заведения бях, прегледаха ме. Наистина не се усещам добре”, сподели той пред Големия брат.

Ето я щерката на Ванко 1

Поради доброволното овакантяване на участник в Къщата, никой от номинираните за изпъждане, а точно Валентин Кулагин, Наско Колев, Ричард Величков, Ева Найденова и Веселин Плачков, не си потегли от Къщата в Нови хан.



Избухна скандал сред Кулагин и Ваня Костова

Освен непредвиденото дейности на Ванко 1, което съгласно феновете на шоуто е нагласено, Ники Кънчев разгласи гримьора Кулагин за съквартиранта с най-голям рейтинг за оставане в шоуто. "Вальо, феновете желаят ти да останеш в Къщата. Ти имаш максимален избор ", похвали го мистър "Стани богат ", а хасковлията не скри учудването си от този факт. Гримьорът от съветски генезис получи щит, с който да избави себе си или някой от участниците при последващи номинации. Майсторът на макияжа обаче постъпи благородно, като не употребява екстрата за себе си, а за съквартиранта, с който все още поддържат другарство - фитнес инструктора Ричард Величков. Кулагин се двоумеше сред Ричи и моделката Розмари, за която допусна, че няма да бъде измежду най-номинираните.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР