Рапърът Христо Балабанов, известен като Кристо смени бившата си половинка

...
Рапърът Христо Балабанов, известен като Кристо смени бившата си половинка
Коментари Харесай

Кристо замени Кристин с доста по-млада адашка

Рапърът Христо Балабанов, прочут като Кристо смени някогашната си половинка Кристин Илиева с нейна адашка.

След края на 5-годишната си връзка с Кристин, Кристо дълго време не съумя да продължи напред. Той описваше моделката като най-голямата обич в живота си. Двамата се влюбиха още до момента в който тя беше ученика, само че го натири поради непрекъснатата му ревнивост.

Името му бе свързвано с разнообразни девойки и то по-малки от него. В момента той е оставил мимолетните си увлечения в предишното и още веднъж се носи на крилете на любовта.

Новото момиче в живота му се споделя Кристина Георгиева. Новото момиче на Кристо е много по-млада от него. В обществените мрежи тя е скрила годината си на раждане, само че от оповестените фотоси излиза наяве, че е ученичка или студентка първи курс.

Двамата се срещат по време на фотосите на клипа на Кристо и Ева. Там пламва и любовта им. В профила на рапърът не може да бъде открита тяхна обща фотография, защото още не желал да разгласява връзката си. Една от аргументите била драмата с някогашната му, която пострада в злополука, откакто Дивна провокира тежка злополука.

Въпреки това Кристо разгласява закачливи клипчета в Инстаграм, на които не се вижда лицето на обичаната му, написа седмичник. Тайната им връзка обаче не е толкоз загадка, защото двамата постоянно могат да бъдат видяни да се водят ръка за ръка по столичния бул. Витоша.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР