Рапърът Еминем е поискал от кандидатът за президент на Републиканската

...
Рапърът Еминем е поискал от кандидатът за президент на Републиканската
Коментари Харесай

Еминем забрани на републикански кандидат за президент да използва музиката му

Рапърът Еминем е изискал от претендентът за президент на Републиканската партия Вивек Рамасуами да спре да употребява музиката му, оповестява " Дейли Мейл ".


В писмо представител на издателя на рапъра е съобщил на юриста на претендента за президент, че Еминем, чието същинско име е в

Писмото, датирано от 23 август, стана обществено притежание седмици откакто 38-годишният Рамасвами, финансов вложител и дилетант в политиката, направи неподготвено осъществяване на Lose Yourself на Еминем на панаира в щата Айова, с което смути доста републиканци, само че си обезпечи популярност в интернет.

Рамасвами притегли вниманието и предходната сряда по време на първия републикански спор в Уисконсин. Неговото яростно и безочливо показване, включващо конфликти с други претенденти и изказванието, че " програмата за климатичните промени е машинация ", беше отразено в медиите.

Широко беше отразена любовта на Рамасвами към рапа и по-специално към Еминем. Когато е бил студент в Харвард, бъдещият бизнесмен в региона на биотехнологиите е рапирал под името " Da Vek ". Той също по този начин споделя пред " Crimson ", вестникът на кампуса на Харвард, че " Lose Yourself " на Еминем е негова персонална тематика.

" Смятам себе си за твърдоглав човек ", сподели тогава Рамасуами. " Обичам да диспутирам. "

В писмото си до акцията на Рамасвами Broadcast Music, Inc (BMI) съобщи, че " ще смята всяко осъществяване на творби на Еминем от акцията на Vivek 2024 от тази дата нататък за значително нарушаване на съглашението, за което BMI си резервира всички права и средства за отбрана ".

В изказване за " Дейли Мейл " представителят на Рамасвами се базира на друга ария на Еминем: " Вивек просто се качи на сцената и се развихри. За страдание на американския народ ще би трябвало да оставим рапирането на The Real Slim Shady ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР