Рапърът Дрейк е заложил 833 333 долара днес Барселона да

...
Рапърът Дрейк е заложил 833 333 долара днес Барселона да
Коментари Харесай

Дрейк се отдава на хазарт, залага над 800 000 долара на Барселона и Арсенал

Рапърът Дрейк е заложил 833 333 $ през днешния ден " Барселона " да бие безконечния си противник " Реал Мадрид " във безконечното дерби. Залогът включва и победа на " Арсенал " против " Лийдс ". Певецът се похвали за тежкия залог в инстаграм профила си. И пресмята, че в случай че завоюва, бюджетът му ще набъбне с към 3,8 млн. $. 

„ Барселона “ от своя страна ще отпразнува обстоятелството, че Дрейк се трансформира в първия реализатор, надхвърлил 50 милиарда стрийминга в Spotify, като облече специфична фланелка против Реал Мадрид, заяви Би Би Си

Гигантите от Ла Лига са спонсорирани от Spotify, само че ще заменят логото на стрийминг услугата с логото OVO на канадския рапър за „ Ел Класико “. Това е част от стратегическата цел на Барселона и Spotify да " обединят футбола и музиката ".

По време на мача тимът ще носи специфичните фланелки с логото на марката на четирикратния притежател на премията " Грами ", само че за загрявката ще облече фланелки, изобразяващи логото на Spotify начело и " Drake 50 " откъм гърба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР