Рапърът Джей Зи е най-новата знаменитост, която влезе в бизнеса

...
Рапърът Джей Зи е най-новата знаменитост, която влезе в бизнеса
Коментари Харесай

Рапърът Джей Зи влиза в бизнеса с канабис

Рапърът Джей Зи е най-новата звезда, която влезе в бизнеса с трева, подписвайки се като основен пълководец на марката в калифорнийска компания за канабис.
Рапърът сподели, че е стигнал до компанията „ Калива “ след необятно търсене на подобаващ сътрудник в процъфтяващата промишленост, написа Агенция Франс Прес.
" Всичко, което върша, желая да върша вярно и на най-високо равнище ", сподели той в изказване, оповестено на уеб страницата на „ Калива “. „ С целия капацитет в канабис промишлеността, опитът и етиката на „ Калива “ я вършат най-хубавия сътрудник за това начинание.
" Искаме да създадем нещо необикновено, да се забавляваме в процеса, да вършим положително и да водим хората по пътя ", сподели той.
„ Калива “ съобщи, че като основен пълководец, Джей Зи ще помогне на компанията в нейните креативен решения, както и в напъните и тактиката за разпространение на марката. Той ще се концентрира и върху напъните за увеличение на присъединяване в легалния бизнес с канабис на хора, които са излежавали присъда в пандиза и са били изключени от бързоразвиващия се бранш.
„ Заедно се надяваме да оформяме развиването на канабиса, да насърчаваме равенството и справедливостта в развиването на промишлеността, да разпространяваме многочислените използва и изгоди от канабиса и да дадем опция на потребителите да се усещат свободни да употребяват канабис както, когато и където желаят “, декларира „ Калива “ в изказване.
49-годишният рапър, роден като Шон Картър и женен за попзвездата Бионсе, е най-новата звезда, която влиза в бизнеса с канабис, разпространяващ се бързо в Съединените щати, защото от ден на ден страни го легализират за развлекателни цели.
Рапърът Снууп Дог сътвори своя лична марка марихуана, а актрисата Упи Голдбърг започва линия от медицински артикули с марихуана за дами през 2016 година.
Джей Зи неотдавна бе разгласен от списание „ Форбс “ за първият хип-хоп милиардер, с помощта на вложенията в шампанско, коняк, услугата за шерване на пътувания Юбер и неговата развлекателна компания „ Рок Нейшън “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР