Рапарът Атанас Колев преживя тежки два месеца, в които му

...
Рапарът Атанас Колев преживя тежки два месеца, в които му
Коментари Харесай

Тото ли хакна профила на Наско Колев?

Рапарът Атанас Колев претърпя тежки два месеца, в които му бе лишен достъпа до неговия Инстаграм акаунт. След като възвърне правата си и даже към този момент е с доказана идентичност в обществената мрежа „ Наско е чуек “, разкри, че знае кой е хакнал профила му.

Рапърът от Варна и предстоящ гинеколог изясни в послание към почитателите си, че това е дело на човек с "малка чурка ". Колев обаче не навлезе в детайлности за недоброжелателите, които се пробваха да саботират кариерата му.

View this post on Instagram
A post shared by Atanas Kolev (@atanaskolev_official) on Sep 3, 2019 at 7:47am PDT

До колкото е известно Наско до скоро бе в доста близки връзки с сътрудниците си от СкандаУ, а в светлината на скорошните кавги към голото клипче на Тото, се чудим за кого приказва тъкмо някогашният обичан на Мария Илиева. Припомнете си, че през уикенда интернет пространството бе залято от голотиите на Тото, както майка го е родила. Дали появяването на това видео не е дело на Колев като възмездие - питат се почитателите на рап музиката.

Атаката се случи тъкмо сега, в който Колев пусна следващото си сполучливо солово парче "1 към 1 ". Това обаче не попречи на песента да набере задоволително гледания и да се изкачи нагоре в трейдинга.

Източник: LifeOnline.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР