Рапърът Атанас Колев е възмутен от слуховете, че прибягва до

...
Рапърът Атанас Колев е възмутен от слуховете, че прибягва до
Коментари Харесай

Наско Колев: Не съм наркоман

Рапърът Атанас Колев е засегнат от слуховете, че прибягва до разнообразни опиати. В лайв чат в обществената мрежа Инстаграм той изрично опроверга тези изказвания. "Защо споделят, че съм наркоман?! Та аз не съм употребявал в никакъв случай каквито и да било опиати, даже не пуша и трева. Моят опиат е наргилето ", искрено съобщи красавецът.

Хип-хопърът явно е едно огромно изключение за представитлите на рап средите, където както се знае е типично събитие да се пуши марихуана или пък да се взимат по-сериозни опиати.

Пред почитателите си Наско отговори и на въпроси от рода "Защо приказваш постепенно? " - Говоря постепенно и аз не знам за какво. Просто по този начин приказвам, отсече без да се визира той.



За край спечелилият от последния "ВИП Брадър " показа, че скоро ще издаде много нови планове. "Добрата вест е, че приключвам парче, ще фотографирам клип към него и до края на декември ще го завъртя дружно с още една ария. Леко ще загатна и още нещо... Искам идващите месеци да пусна албум. Това е една крачка, която би трябвало да направя към този момент. Защото в никакъв случай до момента не съм пускал огромно количество музика, което да покаже богатата палитра, която аз мога да ви дам като реализатор ", съобщи най-непрежалимия ухажор на Мария Илиева.

Брадърът беше запитан и дали би направил парче с Папи Ханс, с който в риалити формата на Нова телевизия демонстрираха другарство. Отговорът обаче изненада всички: "По-скоро с Тони Стораро бих направил дует ", отсече тийн любимецът, с което подсказа, че с авера му връзките са се разсъхнали.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР