Рапърът 100 Кила иска да се въведе задължителен час по

...
Рапърът 100 Кила иска да се въведе задължителен час по
Коментари Харесай

Само в "Шоу"! 100 Кила иска да се учи религия в училищата

Рапърът 100 Кила желае да се вкара наложителен час по вяра в учебните заведения. Известният варненец поучава ръководещите да се замислят над думите му, защото това ще усъвършенства просветителната ни система. „ Преди ходех на неделно учебно заведение и там научих доста неща, които след това ми повлияха върху ценностната система и построяването ми като темперамент и човек. Позволявам си да пребивавам без доста грехове и с чиста душа. Другата част се споделя нравственос, тъй като дребните деца не знаят по кое време се споделя „ Добър ден “. Това по-специално е проблем към родителите. Супер селски осъществявания съм виждал. Майки и татковци ме показват на децата си с ужасни прилагателни, а на мен в този миг ми идва да му избухам два шамара и да го оставя там умислен ”, споделя Явор Янакиев, както е същинското му име, пред кореспондент на „ ШОУ ”. Макар множеството хора да го подценяват и считат за некултурен, Килата всеки ден чете книги, с които се усъвършенства. За злощастие не е имал хубаво детство, не е расъл в заможно и сплотено семейство, което да му подсигури начален капитал за обучение. Сега обаче не пропилява годините си и гледа всяка свободна минута да научи нещо ново за света и да обогати знанията си.
Известността не го натоварва, само че има напористи почитатели, които не знаят по кое време е удачно и по кое време не да изискат фотография или подпис. „ Най-важното нещо, което съм научил като дребен, е, че когато хапвам съм ням и глух. Т.е. нямам време за фотоси, подписи. Чакаш търпеливо встрани, в случай че толкоз искаш да се снимаш със своя кумир. Но в случай че фотографията е просто да си начешеш егото, като я споделиш във Facebook то въобще не би трябвало да ме занимаваш. Подминаваш и си заминаваш. Отскоро върша почитател група и единствено членовете й ще могат да се снимат с мен, както да ме занимават по други въпроси. Останалите си чешат егото за следващия лайк в обществените мрежи. Тези хора мен не ме интересуват. Винаги им отхвърлям фотоси, подписи и каквото и да било”, прям е още той.
Признава, че в никакъв случай не е мислил за масите, а за тези един-два индивида, които след години ще го срещат и ще кажат: „ От тук – оттова те чувам и се дисциплинирам. Обърнах внимание на думите ти там, на дейностите ти “. С годините се среща с от ден на ден такива хора – надъхани, работливи и спокойни да си признаят, че се надъхват от него.

Килата към този момент мисли за семейство и се надява да бъде с индивида, който ще му прави компания и откакто навърши 50 години, да се разхождат в парка, да си приказват, да получава целувки и ласки. Разсъждава и върху това какъв татко би бил. „ Аз съм доста прецизен човек. Хората познават лицето ми от песните, когато съм в въодушевление и приказвам неща, с които просто желая да се развличам. Хората, с които работя обаче, ме познават по-отблизо и знаят, че съм краен. Моите деца биха били като в една казарма докъм 20-ата си годишнина, когато ще са огромни и ще ги пусна да вършат каквото си искат”, шокира с признанието си той.

В момента е 30-годишен и при започване на живота си в действителност не е имал пари, напряко е бил безпаричен. Идва от доста оскъдно семейство, от прослойката на обществено слабите.


С Гери-Никол се оказаха сполучлив тандем

Твърди обаче, че и в този момент не вади толкоз доста пари, колкото хората си показват. „ Ако сложим моите възнаграждения до една европейска звезда, са супер смешни пари, даже от Гърция, които заслужават да си купуваме вафли тук и да вървим да ги ядем там и да си хвърляме отпадъците”, добавя той.

Твърди за неправилно изказванието, че щом те дават по малкия екран, значи си богат. Според него това се дължи на ниското равнище на медиите. „ Постоянно канят хора, за които няма действителна причина да са там и да се демонстрират. Тези хора не са призвани, нямат каузи в живота си, а ни занимават с цялостни нелепости. Наскоро гледах една изпълнителка от фолка, която през цялото изявление говореше за колата си и какъв брой мощна жена е, по какъв начин не й би трябвало мъж и всичко била постигнала сама в живота си. Абе, бейби, ние знаем на кого си раждала деца и кой ти е купувал жилищата и колите! Ако имаш малко мозък в тая главица, по-добре кажи на дамите, че постоянно има потребност от мъжка ръка и глава, тъй като по този метод ще ги настроиш да се женят и да има обич. А не да имат вяра, че като ядат пи*ки, до момента в който са млади и им купуват коли и къщи, ги прави независими дами. Като станеш на 32 години и ти излезе ветрилото на веждите, 18-годишните ще излязат на дансинга и ще стартират да приковават погледа на гаджето ти, а тогава стопират и паричките. Може ли да попитам дали на 50 години ще си съумяла жена?! Или тъй като си си оправила зъбите, имаш кола от годината, в която даваш изявлението, ти дава опция да си мислиш, че си съумяла жена. Не, не си! Една съумяла жена има мъж до себе си”, философства рапърът. Парчето му с Гери-Никол е цялостен шлагер Дуетната му ария „ Направо ги убивам” с Гери-Никол в продължение на месеци не слиза от първото място в редица ранглисти за съвременна българска музика. Двамата се събраха, с цел да обединят сили и да покажат най-хубавото, на което са способни. И съумяха. Парчето е с над 20 милиона гледания в YouTube. Това е решителен триумф за ария на български актьор.
Появиха се изказвания, че се събрали да вършат ария, с цел да нервират Криско. Припомняме, че първите две песни на Гери са от габровеца, само че откакто отхвърли да подпише контракт с музикалната му компания, той спря да й оказва помощ. Килата пък от години е в обтегнати връзки с сътрудника си, а с този дует бележи точка над него.

Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР