Рап звездата J. Cole направи невероятно шоу по време на

...
Рап звездата J. Cole направи невероятно шоу по време на
Коментари Харесай

J. Cole обра точките в Мача на звездите

Рап звездата J. Cole направи необикновено шоу по време на почивката на снощния Мач на звездите на НБА в Шарлът. 34-годишният американец, който в кариерата си има седем номинации за Grammy, взе присъединяване и в съботната вечер от Звездния уикенд, когато асистира за една от забивките на Денис Смит-младши, само че кулминационната точка от присъединяване му пристигна на полувремето на звездния дуел, когато извърши шлагерите си MIDDLE CHILD, ATM, No Role Modelz и Love Yourz.

Джърмейн Ламар Коул, както е цялото му име, в никакъв случай не е крил любовта си към баскетбола, а в годините си на студент в известния университет Saint John’s в Ню Йорк даже за малко е част от тима, въпреки да няма спортна стипендия. Коул бе облечен в ретро яке на Шарлът Хорнетс, в чиято зала се организира тазгодишния дуел, а с изключение на личните си части, изпя и куплета си от песента A Lot на 21 Savage.

J. Cole trying to dunk after Dennis Smith Jr!!

(Via @NBAonTNT) pic.twitter.com/hr0yWZMSVG
— Ballislife.com (@Ballislife) February 17, 2019
Коул е роден в американска военна база в Германия, само че в следствие израства и живее точно в Северна Каролина и по-конкретно във Файетвил. По традиция J. Cole нямаше различен посетител за осъществяванията си.

Преди няколко години той взе присъединяване в съпътстващия Звездния уикенд мач на звездите и даже заби след алей-уп пас от страна на Кевин Харт. Коул има личен лейбъл, носещ името Dreamville и е прочут с това, че два от албумите му стигат платинен статус без да има други посетител реализатори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР