Рап сензацията Диона се появи в студиото на COOL..T с

...
Рап сензацията Диона се появи в студиото на COOL..T с
Коментари Харесай

Рап изпълнителката Диона с нова ексцентрична визия

Рап сензацията Диона се появи в студиото на " COOL..T " с нова ексцентрична визия - преобразена като амазонка. Разбира се, визията е част от най-новия й видеоклип, който тя снима в деня на гостуването си в предаването. Специално за " COOL..T " Диона напуща снимачната площадка и споделя любопитни детайлности към видеоклипа, който напълно скоро чакаме да излезе.

А другояче родената в Бяла Слатина и израснала в Койнаре рап изпълнителка описа за пътя си от дребния град до това да покорява сцените в цяла България. За 4 години от това сама да записва фрийстайл селфи видеа, Диона стигна до първите места в класациите и нейните песни са шлагери измежду младежите.

Тя постоянно пуска видеа в обществените мрежи, взе участие и в онлайн сериал.

Последната й ария с присъединяване на фолк изпълнителя Галин се очерта като летен шлагер. За три седмици парчето има над 1 милион гледания в " Ютюб ". А съгласно Диона в България няма към този момент разделяне на стиловете и тя счита, че стилът е един - балкански.



В момента е на вълна изпробване и не желае да се лимитира в едностилова музика. До края на годината се надява първият й независим албум да е подготвен, а дотогава няма време за отмора.

Диона е по отношение на модела Жоро Петков, с който са дружно от към една година.

Вижте цялото изявление с Диона във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР