Рап легендата Ицо Хазарта изкарва куп пари от участия, но

...
Рап легендата Ицо Хазарта изкарва куп пари от участия, но
Коментари Харесай

Ицо Хазарта пести от автомобил

Рап легендата Ицо Хазарта изкарва куп пари от участия , само че не ги харчи за първокласни коли и маркови облекла като множеството си сътрудници и колежки, видя HotArena .

Журиращият „ България търси гений ” реализатор кара 30-годишен мерцедес , на който мястото му от дълго време е в автоморгите. Зад кормилото на вехтото немското возило артистът бе засечен оня ден от папараците ни на дребна уличка в центъра на София.

Докато шофираше, създателят на група „ Ъпсурт ” държеше смарт телефон до ухото си . С това извършваше нарушаване на Закона за придвижване по пътищата и в случай че наоколо имаше катаджия, щеше да го глоби с 50 лв. санкция. Самият Ицо осъзнаваше, че е в издънка, тъй като се озърташе уплашено за униформени служители на реда.

Щом завърши диалога си, Хазарта измина още няколко метра с возилото си и паркира. После пъргаво изскочи от колата си и се насочи пеш към намиращата се наоколо гостилница. Облеченият в протрити дънки и черно кожено яке рапър хлътна в заведението, а 5 минути по-късно излезе от там, стиснал в ръката си черна найлонова торба с храна за у дома. В плика имаше най-малко 3 кутии със чорба и манджички.

Запасил се с топли гозби, шоуменът още веднъж се настани в мерцедеса и даде газ. Старата лимузина го закара безаварийно до квартал в необятния център на София, където е домът му. Апартаментът на Ицо е в дребна, само че чаровна кооперация с китно дворче.

Хазарта постоянно е твърдял, че не си пада по лукса и не е разхитителен в харчовете си . Той е безапелационен, че харесва живота си тъкмо подобен, какъвто е.

„ Доволен съм от жилището ми, от вилата ми, от колата ми. Никога не бих направил взаимни отстъпки със себе си, с цел да си купя по-хубава къща или по-лъскав автомобил ”, споделял е артистът, написа Уикенд .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР