Рап групата "Сайпръс Хил" получи звезда на Холивудската алея на

...
Рап групата "Сайпръс Хил" получи звезда на Холивудската алея на
Коментари Харесай

Рап групата Сайпръс Хил получи звезда на Холивудската алея на славата

Рап групата "Сайпръс Хил " получи звезда на Холивудската алея на славата в Лос Анджелис - града, където е учредена преди повече от три десетилетия, съобщи Франс прес.



"Това е сюрреалистично - довери Лорънс Мъгеръд, прочут също като диджей Мъгс, 30 години след сформирането на първата латиноамериканска група, която е издала платинен албум, в Лос Анджелис. - Когато бяхме деца, се разхождахме тук и гледахме звездите. Не сме и помисляли, че ще получим звезда. Представители сме на хип-хоп музиката. Чудесно е да честваме сходно събитие ".



"Преди да се заловя със основаване на музика, членувах в гангстерска тайфа - съобщи Луис Фрийз, прочут също Би Риъл. - Както знаете, опциите да се измъкнеш не са огромни - отиваш в пандиза или те погребват. Тогава момчетата видяха нещо в мен и ме върнаха в правия път, с цел да сътворявам музика дружно с тях. Така бе образувана "Сайпръс Хил ". "



Името на групата е заимствано от улица в квартала, в който са израсли членовете й. От втория й албум "Black Sunday ", който излезе през 1993 година, са продадени над 3 милиона копия. Най-новият й албум "Elephants on Acid " излезе през септември м.г.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР