Рап фурията Явор Янакиев, познат повече като 100 кила, спретна

...
Рап фурията Явор Янакиев, познат повече като 100 кила, спретна
Коментари Харесай

100 кила направи купон за бала си

Рап фурията Явор Янакиев, прочут повече като 100 кила, спретна градинско празненство вместо церемониален абитуриентски бал във връзка завършването на междинното си обучение. Музикалната звезда съчета празника с рождения си ден, който бе малко по-рано през май. В формалния си профил в обществената платформа Инстаграм той благодари за пожеланията и показа фотоси от домашното празненство, състояло се във Велико Търново.

View this post on Instagram
A post shared by Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) on May 27, 2020 at 3:07am PDT

„ Благодаря на всички за пожеланията, за вниманието, за дружбата и за прошката, която сте подготвени да ми дадете, другари. Обичам ви същински. Благодарим на домакина и наш другар Лазар от Чамурковата къща “, написа Явор под фотографията, споделена в обществената мрежа. На нея той театралничи облечен елегантно в наследник панталон и черна тениска, визията му е допълнена от черни очила, а в устата си държи пура. Фотото предизвика почитателите на Килата, множеството от които споделиха честитките си под формата на мнения. „ Честит рожден ден, братле “, „ Да илядиш “, „ Наздраве да ти е “, „ Номер 1 “, „ Остани ни все по този начин готин и същински “, са единствено част от приветствените послания на меломаните. Декорът е от жълти балони, като цифрата 100 е изписано с огромни числа и прикрепено към една от оградите.

До момента Явор учи в 4-та сменно-вечерна гимназия "Отец Паисий " в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-и клас и най-после се отказал да върви на учебно заведение. По-късно почнал да работи, с цел да оказва помощ на майка си и по-малкия му брат. Така съумял да припечели пари и даже го издържал по време на неговото следване като студент, само че самият той не можел да продължи. След като станал прочут, решил, че е извънредно време да се върне на учебната пейка. Завръща се към школото през 2017 г.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР