Рап бандата Ъпсурт се разпадна. Групата е спряла да поема

...
Рап бандата Ъпсурт се разпадна. Групата е спряла да поема
Коментари Харесай

Рап бандата Ъпсурт се разпада! Хазарта издава самостоятелен албум, забраниха му да пее песните на групата

Рап бандата Ъпсурт се разпадна. Групата е спряла да поема участия, а до края на март ще изпълнят единствено авансово поетите си задължения в цялостен състав, писа "Телеграф ".

Засега бандата е дала заричане, че ще излезе на концерта си със 100 кила през май, защото е оповестено пред почитателите им. Близки до момчетата споделиха, че връзките вътре в бандата били изострени от месеци, само че едвам преди седмица споровете ескалирали и се стигнало до цялостен разпад.

Не е известно каква е повода за това, само че този път не са съумели да изгладят разликите си, даже и поради почитателите си. За момента не е ясно по какъв начин ще продължат Бат Венци и Буч, само че Хазарта готви независим албум, който би трябвало да се появи на музикалния пазар към края на месец май.

Дотогава Ицо не можел да върви самичък по участия, тъй като към този момент някогашните му сътрудници не му давали да пее част от общите им песни. Препъни камъчето в връзките им може да се окаже и последната ария на Хазарта. В нея той атакува сегашните рапъри, намеквайки им, че стават единствено за участия в риалити излъчвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР