Рано тази вечер Гранада посреща в мач от 20-ия кръг

...
Рано тази вечер Гранада посреща в мач от 20-ия кръг
Коментари Харесай

Ла Лига НА ЖИВО: Гранада - Барселона 0:0, отменен гол за каталунците

Рано довечера Гранада посреща в мач от 20-ия кръг на . Двубоят стартира в 19,30 часа, можете да го следите .
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Напълно по предварителните упования тимът посетител стартира с по-траен надзор на топката, само че до огромни рискове пред вратата на Максимилиано мъчно се стигаше.
След единствено осем минути игра Гави центрира великолепно топката за Люк де Йонг, който я прати във вратата на Гранада. След намесата на видеосистемата обаче се видя, че в построяването на нападението на „ лос кулес “ точно асистиращият е бил в състояние на засада, която бе доста тънка.

Стартовите сформира:


Гранада: Максимиано, Гоналонс, Мия, Суарес, Пуертас, Мачис, Нева, Диас, Кини, Молина, Торенте
Барселона : Тер Щеген, Пике, Бускетс, Дембеле, Алвеш, Л. Де Йонг, Алба, Гарсия, Нико, Жутгла, Гави
ПРЕДИ МАЧА
През 2022 година каталунците се показват по-добре като резултати спрямо мачовете след идването на Шави Ернандес като треньор. Те реализираха победа над Майорка в шампионата (1:0) и триумф с 2:1 над Линарес в Купата на Краля.

Съперникът на каталунците обаче също е в добра форма - записа 2 победи и едно тъждество в последните си 3 срещи, макар че се намира на 13-о място в класирането. В последния си мач против Барселона - през септември на " Камп ноу " те записаха тъждество 1:1. Напълно по силите им е да вземат точка и даже 3 от разтърсения кадрово и игрово гранд.
И двата отбора имат не дребен брой изчезнали играчи за този мач на " Нуево Лос Карменес ". Роберт Морено не може да разчита на Санчес, Соро, Рочина, Монторо и Лосано. Колегата му Шави пък ще бъде без Френки Де Йонг, Роналд Араухо, Мемфис Депай, Педри, Серхи Роберто, Мартин Брейтуейт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР