Рано тази сутрин в момент, когато премиерът на Черна гора

...
Рано тази сутрин в момент, когато премиерът на Черна гора
Коментари Харесай

Инцидент в дискотека, в която бил и премиерът на Черна Гора

Рано тази заран в миг, когато министър председателят на Черна гора Дритан Абазович излизаше от дискотека " Топ Хил " в Будва, се стигна до физически конфликт сред две групи млади мъже,  който няма нищо общо с министър-председателя и неговата защита, нито пък Абазович е бил в заплаха, оповестиха от полицията за черногорската национална телевизия и радио.

По-рано бе обявено, че министър председателят е бил атакуван в дискотеката и е бил евакуиран от полицията, която употребила сълзотворен газ, с цел да го изведе.  Представители на черногорската полиция обявиха, че тези изказвания са безусловно погрешни и че сега на случая министър председателят към този момент излизал от дискотеката.

" Инцидентът няма нищо общо с министър-председателя, нито неговата сигурност е била застрашена по някакъв метод ", оповестиха от полицията.

За потушаването на спора сред две групи млади мъже е употребен сълзотворен газ, само че той няма нищо общо с премиера, с напредването му или с защитата му, допълниха от полицията.

В дискотеката нощес е имало концерт на известния босненски артист Дино Мерлин, съобщи бта.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР