Рано тази сутрин станахме свидетели на изненада, поднесена ни от

...
Рано тази сутрин станахме свидетели на изненада, поднесена ни от
Коментари Харесай

Домакинска еуфория: Световният номер 175 шокира Шварцман и е в третия кръг на АО!

Рано тази заран станахме очевидци на изненада, поднесена ни от Кристофър О`Конъл, участващ с,,уайлдкард ", който надделя Диего Шварцман със 7:6(6) 6:4 6:4, с цел да изпрати домакинските почитатели в възторг. Дългите и изморителни разигравания бяха неизменима част от мача, като почитателите имаха опцията да им се насладят пълноценно.

Още в първите минути на срещата двамата загатнаха какво следва, демонстрирайки доста високо равнище на тенис. Шварцман съумя да провокира неточности в играта на противника си, което му донесе и пробив задатък. Скоро по-късно аржентинецът застана на сервис за частта, само че сериозен спад в играта му, даде опция на О`Конъл, който избави два сетбола, да върне брейка пасив, като той бе безукорен и възвърне паритета, с цел да се стигне до законосъобразен тайбрек. В дългия гейм мини пробивите летяха един след различен, но локалният представител показва мощния си темперамент и воля за победа, с цел да отмъкне сета.

Във втората част геймовете се трупаха скоростно, сервиращите преобладаваха във всяко отношение, като моментът на изненадата липсваше. В деветия гейм от нищото последваха грешки от ракетата на Шварцман, които сложиха международния номер 175 в роля с три поредни брейкбола, той не чакаше втора покана, проби и застана на начален удар, с цел да се откъсне в общия резултат. Безпроблемен сервис гейм на О`Конъл прати почитателите по трибуните в еуфория, до момента в който международния номер 13 изглеждаше в невъзможност.

Австралиецът стартира на доста високо равнище третата част, търсейки ранен брейк задатък, до който стигна с помощта на мощната си игра от главната линия. За страдание на всички по трибуните спадът в равнището на участника с,,уайлдкард " пристигна в много несъответствуващ миг, допускайки равнене в осмия гейм. Тогава обаче за следващ път О`Конъл сподели волята си за победа и мощния си темперамент, с цел да направи рибрейк, който му донесе опция да сервира за мача, което под мотивиращите възгласи на неговите сънародници означаваше единствено едно - завършек на мача и най-голямата победа в кариерата на международния номер 175.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР