Рано тази сутрин Специализираната прокуратура и МВР влязоха в Комисията

...
Рано тази сутрин Специализираната прокуратура и МВР влязоха в Комисията
Коментари Харесай

Арести в Комисията по хазарта

Рано тази заран Специализираната прокуратура и Министерство на вътрешните работи влязоха в Комисията по хазарта. По информация на bTV има арестувани чиновници. Официални данни от Министерство на вътрешните работи за акциите на тези адреси няма.
Това е втора инспекция на държавното институция в границите на месеца. Миналата седмица отчетът на Агенцията за държавна финансова ревизия излезе с отчет, че Комисията по
хазарта е таксувала по друг метод държавни и частни оператори. Тогава министър председателят Бойко Борисов се закани, че в случай че това е правилно - доста хора ще имат проблеми.

Днес спецакция се организира и в офисите на Васил Божков. Претърсвания има на ул. „ Московска " – на този адрес е постройката на „ Нове Холдинг “. Бизнесменът е от засегнатите страни в отчета на АДФИ, като притежател на частна
лотария.

Засилено полицейско наличие има и пред офис на " Националната
лотария " на ул. „ Фритьоф Нансен “. По непотвърдена информация се ревизират и други адреси, включително и някогашна резиденция на Тодор Живков в парк Витоша, употребена от предприемача.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР