Рано тази сутрин премиерът Бойко Борисов провери на място строежа

...
Рано тази сутрин премиерът Бойко Борисов провери на място строежа
Коментари Харесай

Бойко Борисов провери на място строежа на участък от АМ "Хемус"

Рано тази заран министър председателят Бойко Борисов ревизира на място градежа на сектор от Автомагистрала " Хемус ". Той още веднъж се качи в джипа си и излъчваше инспекцията онлайн във Facebook.

Заедно с премиера в автомобила се качиха и строителни инженери, с цел да ревизират по какъв начин напредват строителните действия по автомагистралата.

В сектора с изключение на строителни служащи има и археолози. Един от специалистите заяви на Борисов, че цялото трасе, на което се намират, е археология и доникъде на декември от Министерството на културата би трябвало да оповестят дали са нужни спомагателни разкопки.

" Тук ли сте пипали баластрата? Казал съм, че ще има санкции за регионални шефове, за всички вас, в случай че още един път ме скарате с еколозите ", закани се министър председателят на ръководителя на обекта във връзка появилата се през вчерашния ден информация, че багери копаят коритото на река Вит, с цел да вземат речна баластра за градежа на Автомагистрала " Хемус ".

Борисов изиска еколозите да бъдат докарани на място, с цел да видят по какъв начин се правят дейностите. " Ще им обясните и ще извършите рекомендациите им. Разбра ли ме? ", настоя той.

Строителният инженер изясни на премиера, че сега се стараят да отводнят сектора и всекидневно на обекта работят по 90 служащи.

Той посочи, че сега са ангажирани съвсем всички фабрики у нас, които се занимават с изработването на греди, с цел да приготвят нужните близо 900 греди за мостовите уреди в региона.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР