Рано тази сутрин пред кооперация на ул. „Александър Стамболийски“ №76

...
Рано тази сутрин пред кооперация на ул. „Александър Стамболийски“ №76
Коментари Харесай

Мистериозната смърт на възрастен бургазлия озадачи полиция и съседи

Рано тази заран пред кооперация на ул. „ Александър Стамболийски “ №76 в Бургас почерня от униформени. Намерено е тялото на 71-годишен бургазлия, оповестява Флагман.БГ.

Мистериозното в тази ситуация е, че трупът на дядо Иван е открит в колата му, която била паркирана в гараж в задния двор на постройката, а вратите били заключени. По информация на съседи неприятна миризма се усещала през последните няколко дни. Тя идвала от дворното пространство.

Синът на умрелия бургазлия от няколко дни го търсел, тъй като от време на време изчезвал. Той постоянно идвал при свои родственици на ул. ‚Ал. Стамболийски “, с цел да оказва помощ за ремонт.

Към момента не е ясно какво тъкмо е довело до трагичния случай, само че по изказвания на съседи 71-годишният мъж евентуално е имал съществени здравословни проблеми, защото преди известно време е претърпял инсулт и имал говорни недостатъци.

По непотвърдена информация при откриването на тялото тази заран е имало и арестуван с белезници мъж, показват комшии.

Към ауспуха на колата е имало закачен маркуч, който е бил вкаран в купето, и има възможност мъжът да се е задушил от миризмата на изгорели газове. Не е изключен разновидността да става дума за самоубийство, разясняват съседи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР