Рано тази сутрин обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин от

...
Рано тази сутрин обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин от
Коментари Харесай

Преместиха Мартин Трифонов от сливенската болница в Софийския затвор

Рано тази заран упрекнатият за убийството на 7-годишната Кристин от село Сотиря Мартин Трифонов е изместен от сливенската болница в лечебното заведение на Софийския затвор, заяви кореспондентът на bTV в района.

Това е станало при засилени ограничения за сигурност. Директорът на болничното заведение в Сливен доктор Васислав Петров сподели за bTV, че арестантът е в устойчиво здравословно положение.
Мартин Трифонов остава под стража Мъжът е упрекнат за бруталното ликвидиране на 7-годишно дете
След две интервенции поради огнестрелните рани при задържането му, се е наложила нова операция на десния крайник. Това е повода Мартин Трифонов да остане за известно време в болничното заведение към пандиза.

21-годишният мъж е упрекнат в блудничество, обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен метод дребното момиченце.
В Сливен желаят тежко наказване за килъра на Кристин За следващ ден се организира бдение-протест пред сливенската болница
В досъдебната фаза на следствието, Мартин направи цялостни признания пред служебния си бранител. Това беше мотив околните на детето да стартират подписка за смяна в закона, съгласно който признания при тежко закононарушения понижават присъдата.

Днес, 20 дни след убийството – кметът на Сливен Стефан Радев прикани депутатите да поддържат настояването за такава смяна.
Опитът за блудничество в Сотиря: Майката на детето става очевидец на жестокото действие Кметът на селото Димчо Георгиев прикани за законови промени, посредством които да се избегнат тежките закононарушения против деца
Само преди няколко дни в Сотиря беше изработен и различен опит за сексуалано посягане над малко момиче. Двама мъже бяха арестувани, а полицията проверява блудничество. Хората от селото приканиха властта за непрекъснато полицейско наличие в обитаемото място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР