Рано тази сутрин Левски отлетя за Малта, където ще проведе

...
Рано тази сутрин Левски отлетя за Малта, където ще проведе
Коментари Харесай

Делио Роси остави трима футболисти в София

Рано тази заран Левски отлетя за Малта, където ще организира дълъг предварителен лагер. " Сините " ще бъдат на Острова на Афродита до 6 февруари. Очаквано на самолета не се качи Димитър Пиргов, който отпадна от сметките на Делио Роси след връщането на Аймен Белаид на " Герена ". Както към този момент стана ясно, бранителят ще продължи кариерата си в Ботев. Пиргов не участва на първата подготовка на Левски през вчерашния ден, като следва да разтрогне контракта си.

От сметките на Роси отпаднаха и двама от огромните гении на " сините " - юношеските национали Димитър Шейтанов и Станислав Иванов. Младоците не бяха взети на лагера в Малта и остават да се приготвят в София.

 Първа конференция на Делио Роси за 2018 година

Очакванията бяха Шейтанов да пътува с Левски и да бъде трети вратар. При това състояние Делио Роси ще да разчита единствено на Божидар Митрев и Николай Кръстев, който бе върнат от Ботев (Враца).

На лагера в Малта " сините " ще изиграят няколко контроли. Програмата към момента не е ясна. Знае се, че ще има мачове против малтийския първенец Хибърниънс, украинския Олександрия и Оренбург (Русия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР