Рано тази неделя, Стивън Томпсън сподели Октагона с бившия шампион

...
Рано тази неделя, Стивън Томпсън сподели Октагона с бившия шампион
Коментари Харесай

Стивън Томпсън с обръщение след тежката загуба от Антъни Петис

Рано тази неделя, Стивън Томпсън показа Октагона с някогашния първенец на UFC в леката категория Антъни Петис. ТТомпсън справедливо бе любимец, защото е трети в сан листата на 77-килограмовата дивизия, за която Петис бе дебютант в организацията. Спектакълът приключи с победа на Антъни посредством нокаут над един от най-впечатляващите страйкъри в дивизията. Победата бе още по-впечатляваща заради обстоятелството, че до края на втория рунд “Уоднърбой” очевидно надиграваше своя конкурент, само че въпреки всичко загубата пристигна стремително.

Томсън употребява обществените си мрежи, с цел да издаде следното изказване:

" Здравейте на всички. Сега съм в болничното заведение. Току-що получих нокаут. Не си припомням безусловно нищо. Спомням си единствено, че го удрях в лицето, носът му кървеше и по-късно се разсъниха. До мен стоеше Крис Уайдман. Майка ми ми описа какво се е случило... само че аз съм добре. Всичко е наред. Това се случва. Особено когато сте в този спорт задоволително дълго време. Аз ще се върна. "

Томпсън ще би трябвало да откри в действителност ефикасен метод да се върне в “играта”. Той не е печелил в осмоъгълника от ноември 2017 година и загубата, която понесе от състезтел в долната категория сигурно няма да помогне на самочувствието му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР