Рано сутринта в предаването на На кафе водещата Гала шокира

...
Рано сутринта в предаването на На кафе водещата Гала шокира
Коментари Харесай

Рано сутринта Гала шокира зрителите с умопомрачителни признания за гърдите си

 Рано сутринта в предаването на " На кафе " водещата Гала шокира феновете с умопомрачителни самопризнания за гърдите си. Направи го по време на гостуването на Кремена Халваджиян и гримьорите от " Като две капки вода ", които описаха тънкостите за смяната на артистите в най-гледаното музикално шоу у нас. 

Стилистката Кремена извади изкуствени гърди, които са предопределени за мъжете, които би трябвало да влязат в ролята на жена в имитаторското шоу. Гала се шокира от новината, че изкуствените гърди могат да се поставят единствено на мъже. " Та аз съм виждала мъже с по-големи от моите гърди ", хвърли в ужас всички с признанието си. 

Това не е първият път, в който тв водещата се жалва от дребните си маслинки, които всички сме виждали в еротичната й фотосесия за списание " Плейбой ". Това се оказва огромен комплекс за плевенчанката, която преди няколко години легна под ножа и постави малко кубици за самочувствие. 

Сега се жалвала пред приятелки, че трябвало още да изпълни пазвата, само че Стефан я спрял. Интимният другар на Гала не обичал силиконови кукли и по тази причина бил срещу пластичните интервенции на дамата до него. Въпреки това Гала се подложила на такава интервенция за покачване на бюста, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР