Рано сутринта много хора чакаха на опашка пред официалния вход

...
Рано сутринта много хора чакаха на опашка пред официалния вход
Коментари Харесай

Радев: Днес посрещам гости на най-високо ниво- гражданите!

Рано сутринта доста хора чакаха на опашка пред формалния вход на постройката на " Дондуков " 2, където се обитава президентската администрация, а президентът Румен Радев персонално посрещна първите гости в Деня на отворените порти.



" Президентската институция от години поддържа тази самодейност и всяко едно изпитание за бистрота и достъп на жителите до работата на институциите ", акцентира Радев.

" Особено се веселя, че има деца през днешния ден. Станали сте рано. След няколко дни ще ставате още по-рано ", пошегува се президента, визирайки наближаващия първи образователен ден.

Гостите на президентската институция проявяваха максимален интерес към Гербовата зала, където се организират всички публични церемонии по посрещането на други държавни глави, както и непознати делегации и посетители от най-високо равнище.

„ В Гербовата зала на президентството посрещаме държавни глави и делегации, само че през днешния ден в залата са гостите на най-високо равнище - българските жители. За мен е извънредно прелестно да ви посрещна през днешния ден тук “, обърна се Радев към любопитните гости, представен от Българска национална телевизия.



Те имаха опция да влязат и в работните кабинети на президента Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, както и да се снимат седнали на президентския стол. Посетителите разгледаха още Огледалната зала, залата за конференции и Президентската библиотека.



Всички, които желаят да се срещнат от близко с работата на президентската институция, могат да го създадат до 16:00 часа през днешния ден.

Междувременно вицепрезидентът Илияна Йотова сподели пред публицисти, че до този миг няма никаква информация - официална или неофициална, публична или неофициална за опити за провокации през днешния ден. Тя посочи, че се връща от Одрин, където е взела участие в честването на 10 години от основаването на българското читалище " Просвета " към църквата " Св. Георги ".

през днешния ден.бг

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР